EN

Насловна >Вести

Вести


Чикаго Пак Експо 2018

време: 2018-12-20 Преземања:

октомври 14, 2018, Huatian Машини генерален директор и маркетинг менаџер во странство учествуваа на годишната Меѓународна изложба за пакување во Чикаго, САД.

објективната, хостирано од PMMI Американската Пакување Машини асоцијација, се одржува секоја година во Чикаго и Лас Вегас. Тоа прерасна во најголемиот саем за пакување во Северна Америка од своите  првиот покажува во 1995 година, е многу влијателна професионални меѓународни пакување изложба .

За време на изложбата, го посетивме нашите долгорочни партнери Sidel, Сименс, Шие и други компании за да разговараат за понатамошни планови за соработка. во меѓу време,имаме достигна подготвеност да соработуваат со нови клиенти како БПА (bluprint автоматизација), Accutek компанијата опрема за пакување,итн.