EN

Насловна >Вести

Вести


Huatian посетуваат CIPPE 2019 Пекинг

време: 2019-03-28 Преземања:

март 27, 2019, Одделот Huatian Машини Маркетинг животни присуствуваа 19 Меѓународен Кина нафта и петрохемиски технологија и опрема Изложба(CIPPE) во Пекинг .

Cippe го привлече 1800 излагачи од 65 земји и региони, 46 Топ претпријатија во светот, 18 националните павилјони и 110000 професионални гледачи. изложбен простор е речиси 90000 квадратни метри. Таа стана најголемата нафтена изложба во светот.

За време на изложбата, го посетивме нашите долгорочни партнери ZF група и дискутирани понатамошни планови за соработка. во меѓу време,имаме достигна подготвеност да соработуваат со нови клиенти како Jereh, Haimo група,итн.