EN

нашите производи

Прочитајте ја нашата приказна

клиенти

иновации, развој, Соработка и Win-Win ситуација

мисија:Со занаетчија духот на совршеност, ние постојано се развива, innovates, и претприемнички. Ние постојано се стреми да создаде профит за клиентите, создаде можности за вработените, и да се создаде вредност за општеството. по време, Ние конечно ќе ја оствариме нашата визија.

Прочитајте ја нашата приказна

тоа е за сите
Huatian

Huatian има над 200 вработени, постојат три молекуларна компанијата, Зафаќа површина од 30000 квадратни метри, со цел да се задоволи побарувачката на пазарот, подобрување на потребите на производство, и постојано воведување на странски нумеричка контрола опрема со висока прецизност, ново инсталираниот ДМГ мелење соединение пет оски обработка центар, Јапонија Mitsubishi 10 метри зрак подемен обработка центар, Јапонија OKK големи по завршувањето опрема, како што хоризонтална обработка центар, максималната 32 тони носивост, целокупната потребна опрема за обработка на повеќе од 60 Поставете.

Нивото на квалитет на компанијата инспекција е во напредна фаза, Германија апсолутно тракерот, Британскиот бренд ласерски интерферометер, Carl Zeiss три координати, ефикасно да се обезбеди прецизност на производи и постојано подобрување на севкупниот квалитет.

Прочитајте ја нашата приказна

компанијата Вести

јуни 20, 2019, нашата компанија ќе учествуваат на Меѓународната изложба за текстил во Барселона (ITMA), кабина број H6-D121b. добредојде пријатели доаѓаат за да разговараат за соработка.

Huatian век Машини копродукции, Рибар, со свој опрема за обработка прецизност, искусни техничари и напредна опрема за тестирање, го освои признание на клиенти од различни поле. Што е соработката и зголемување на налози, работилницата често се преоптоварени. За да се реши овој проблем, претседателот одлучи да купи уште две подемен ЦНЦ центри.

Во октомври 15, 2018, нашата нова опрема Јапонски О-М вертикална струг пристигна во нашата фабрика, по половина година \ 's на чекање. специфични параметри за обработка на се како што следи:

октомври 14, 2018, Huatian Машини генерален директор и маркетинг менаџер во странство учествуваа на годишната Меѓународна изложба за пакување во Чикаго, САД.

1 / 6

ни e-mail

за вашиот проект

Претплатете се на нашиот NewsletterTo добијат важни вести,неверојатни понуди:

  Кликни за да се освежи