EN

Насловна >Вести

Вести


ITMA Барселона текстилни машини изложба 2019 ITMA

време: 2018-12-20 Преземања:

јуни 20, 2019, нашата компанија ќе учествуваат на Меѓународната изложба за текстил во Барселона (ITMA), кабина број H6-D121b. добредојде пријатели доаѓаат за да разговараат за соработка.

Нашата компанија има богато искуство во обработка на текстилни машини и делови, преку подобрување на технологијата и РД на алатките, ние во голема мера подобрување на ефикасноста на производството, спаси повеќе од 50% трошоците за европски текстилни клиенти машини.

Изложба на Европската Меѓународниот текстил (ITMA 2019) ќе се одржи во Барселона, Шпанија, јуни 20-26, 2019. Изложбата се одржува на секои четири години, ги опфаќа сите аспекти на машинерија за текстилната индустрија и е важен настан за глобалната текстилна производителите на машините и откупувачи.