EN

Насловна >Вести

Вести


Јапонија О-М Вертикален Струг стави во производство

време: 2018-12-20 Преземања:

Во октомври 15, 2018, нашата нова опрема Јапонски О-М вертикална струг пристигна во нашата фабрика, по половина година \ 's чекање. специфични параметри за обработка на се како што следи:

O-M техничари помогне во пуштање во фабриката.

Во октомври 30, Huatian претседател, GM и R&менаџер D посети Јапонија О-М седиштето понатаму да учат на технологија за обработка на опрема.

Во ноември 20, по една месец на инсталација, пуштање во работа, нашите Вертикален Струг официјално пуштен во производство.