EN

Насловна >Вести

Вести


Две подемен ЦНЦ ќе се стави во производство во Huatian

време: 2018-12-20 Преземања:

Huatian век Машини копродукции, Рибар, со свој опрема за обработка прецизност, искусни техничари и напредна опрема за тестирање, го освои признание на клиенти од различни поле. Што е соработката и зголемување на налози, работилницата често се преоптоварени. За да се реши овој проблем, претседателот одлучи да купи уште две подемен ЦПУ центри.

параметри во детали подолу:

Пред еден месец, двете gantries пристигнаа, тие се сега во инсталација и пуштање во државата. Производство се очекува да започне следната недела.