EN

Насловна >за >Зошто да изберете нас?

Huatian има над 200 вработени, постојат три молекуларна компанијата, Зафаќа површина од 30000 квадратни метри, со цел да се задоволи побарувачката на пазарот, подобрување на потребите на производство, и постојано воведување на странски нумеричка контрола опрема со висока прецизност, ново инсталираниот ДМГ мелење соединение пет оски обработка центар, Јапонија Mitsubishi 10 метри зрак подемен обработка центар, Јапонија OKK големи по завршувањето опрема, како што хоризонтална обработка центар, максималната 32 тони носивост, целокупната потребна опрема за обработка на повеќе од 60 Поставете.

Нивото на квалитет на компанијата инспекција е во напредна фаза, Германија апсолутно тракерот, Британскиот бренд ласерски интерферометер, Carl Zeiss три координати, ефикасно да се обезбеди прецизност на производи и постојано подобрување на севкупниот квалитет.